Denne nettsiden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis frakt. 14 dagers returrett.

Bacui Flats – komfortable pensko for kvinner i alle størrelser med utskiftbar pynt

Bacui Flats – komfortable pensko for kvinner i alle størrelser med utskiftbar pynt

Størrelse 35-44

Sko er et av de viktigste elementene i en kvinnes garderobe. Når det kommer til sko – er det veldig viktig at der er gode å gå i. Riktig størrelse og passform er alfa omega. Bacui Flats er en ny type sko fra det bergensbaserte merket Bacui – som har et størrelsesutvalg mellom 35 og 44. Dette er en sko for alle uavhengig av skostørrelse. Og det er superkomfortable å gå med.

Som Liv skrev etter å ha kjøpt Bacui Flats før et bryllup «Skoene var helt fantastiske. Lenge siden jeg har sluppet å bytte sko for å gå på dansegulvet.»

Utskiftbar pynt gir deg sko med nesten uendelige muligheter

Når komforten er på plass – en god sko i riktig størrelse – er det på tide å se på det estetiske. Det som virkelig skiller Bacui Flats fra andre pensko er at Bacui Flat er en klassisk sko – med en ny teknisk løsning som gjør det mulig å skifte ut skopynten. Når du kjøper skoen, får du med to par med sløyfer – en liten og en stor – i samme skinnet som skoen. I tillegg tilbyr vi et vidt utvalg av annen skopynt, slik at du kan tilpasse skoene din personlige stil og de ulike anledningene du skal bruke skoene. Enten du skal på jobb, på en pyntet middag eller bare traske rundt i byen, kan du enkelt tilpasse Bacui Flats til antrekket ditt.

Ved at skopynten kan byttes ut vil du også kunne redusere mengden sko i skapet uten at det går på bekostning av varierte antrekk. 

Spansk håndverk

Skoene er håndlaget i Spania og er laget i kalveskinn og er foret med mykt geiteskinn.

Ett par sko med mange muligheter.

Bacui Flats mye mer enn bare en pensko – de er et unikt verktøy for kvinner som ønsker komfortable sko som kan brukes til de fleste anledninger. Ikke gå på kompromiss med komforten for å se stilig ut.

Vi vil verken kalle det store damesko eller små damesko – men rett og slett sko som passer perfekt til din fot. La Bacui Flats bli din nye følgesvenn.

Sjekk ut Bacui Flats her.

Se flere artikler

Handlekurv

Ingen flere produkter tilgjengelige for kjøp