Denne nettsiden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis frakt. 14 dagers returrett.

Kjøpsvilkår

KJØPSVILKÅR

Foretaksinformasjon 

Bacui AS

Org. nr. 929 918 959

Mail: contact@bacui.no

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser og retur/reklamasjon gjelder alle kjøp fra bacui.no

Priser
Alle priser er i norske kroner og inkludert merverdiavgift. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden. Ta kontakt med oss på telefon eller mail hvis du har spørsmål. 

Betaling
På bacui.no samarbeider vi med de største leverandørene av betalingsløsninger for at du skal føle deg trygg når du handler hos oss og vi har et bredt utvalg av muligheter for at du skal kunne finne den betalingsløsningen som passer deg best til enhver tid.

Vi tilbyr hurtigkasse fra både Vipps, Paypal og ApplePay.

Vi aksepterer gjennom Stripe alle de vanligste bankkort/kredittkort: Visa, Mastercard/Eurocard, American Express og alle kort tilknyttet disse leverandørene, for deg som ønsker å betale direkte når du handler. Når du gjennomfører betaling med kort så blir du videresendt til Stripe sin betalingsløsning. All kortinfo blir håndtert av Stripe og videresendt til din kortutsteder for verifisering. Er kortet ditt innrullert i 3dsecure så må du også gjennom bankid verifiseringen. Bankid applet er avhengig av java så kontroller at den er oppdatert. Benytter du bankid på mobil så trenger du ikke java.

Dersom du ønsker å betale etter at du har fått varen, eller å delbetale beløpet, kan du velge å betale gjennom Klarna.

Personopplysninger

Bacui AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Mer informasjon finner du på under "Frakt, levering og retur".

Handlekurv

Ingen flere produkter tilgjengelige for kjøp