Denne nettsiden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis frakt. 14 dagers returrett.

Personvern

Når nettstedet bacui.no brukes, lagres enkelte opplysninger om de besøkende. Opplysningene benyttes for å bedre brukeropplevelsen til kundene våer og tol å videreutvikle nettstedet.

 

Ansvar

Bacui er ansvarlig for behandling av personopplysninger på nettstedet bacui.no.

Bruk av informajsonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler, såkalte «cookies», for å analysere brukermønsteret på bacui.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler eller binære data som nettstedet lagrer på din datamaskin. Filene kan kun leses av bacui.no og brukeren, og benyttes for eksempel for å se om brukeren har besøkt nettstedet tidligere, tidspunktet for besøket samt hvilket nettsted brukeren kom fra. Bruk av nettstedet kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner.

Formålet med informasjonskapsler er å få statistikk om bruken av nettstedet som hjelp til videre utvikling og forbedring av tjenesten. Bruk av informasjonskapsler kan også forbedre ytelsen for brukerne, for eksempel ved at sider lastes raskere i din nettleser.

Det er Bacui og de leverandøren som benyttes til vedlikehold, utvikling og søk på nettstedet som behandler informasjonskapslene.

Handlekurv

Ingen flere produkter tilgjengelige for kjøp